Handlekurven er tom!
Velkommen til vår nettbutikk! Du kan logge inn eller opprette en konto.

Rens av uren hud

Daglig rens av uren hud sparer deg for mange hudormer og kviseutbrudd

Sliter du med hudormer, kviser, fet og uren hud ?

Da er du ikke alene. Allerede som tenåring vil de fleste oppleve problemhud med kviseutbrudd, fet og uren hud. Noen får fin hud når de kommer i 20-årene, mens for veldig mange kan kviser fortsette å dukke opp også i godt voksen alder. En ren og vakker hud kommer enkelt for noen, men for de aller fleste av oss krever det litt egeninnsats med daglig bruk av renseprodukter dersom man sliter med oljete og fet hud eller kviser som dukker opp når det passer som dårligst.


Hvorfor får man kviser?
Det er tilnærmet umulig å bli fullstendig kvitt kviser, men problemet avtar gjerne med alderen, og kan variere bl.a med ditt kosthold. Du har kanskje lagt merke til at du får mer kviser av å spise sjokolade. Hormonelle kviser er også helt normalt i forbindelse med menstruasjon hos kvinner bl.a. Kviser i voksen alder har gjerne årsak i nevnte grunner, selv om noen også fortsatt kan ha fet hud i voksen alder.Men hovedårsaken til de fleste kviseutbrudd er faktisk tilstoppede porer som fører til hudormer (sorte prikker på nesen f.eks), som igjen kan føre til bakteriell infeksjon og deretter kviseutbrudd.


Hvordan få mindre kviser ?
Det første du bør sørge for er daglig vask og rens av ansiktshuden slik at du ikke sover med rester etter dagens makeup, svetteperler og forurensning fra luften. På denne måten begrenser du tilstopping av porene. Ansiktshuden bærer også preg av ditt kosthold. Drikk mye vann og forsøk å spise mest mulig ren mat som grønnsaker, kjøtt, fisk og fugl - uten kunstige tilsetningsstoffer. Begrens inntaket av snacks, godterier og røyking.

1-3 ganger i uken bør du gi huden en ekstra ansiktsrens ved bruk av forsiktig peeling og/eller dyptvirkende rensemasker spesielt for uren hud. Det gir gjerne best resultater om du avslutter slik ansiktsrens med en skin tonic / rensevann som lukker porene, samt en god fuktighetskrem for ansiktet.


Hvordan bli kvitt kviser
Dersom du ser deg selv nærme i speilet vil du ganske sikkert legge merke til at du har hudormer som vises som små sorte prikker på nesen, eller om du strammer huden på haken vil du kunne se dem som bittesmå lyse nupper i huden. Dette er hudormer, som dannes ved at oljer i huden samt forurensning fra luften og rester etter sminke samles nede i porene i ansiktet. Dermed får du tilstoppede porer. Det finnes flere måter å fjerne hudormer på, noen mer effektive enn andre.


Kan jeg klemme ut hudormer med fingrene?
De aller fleste velger å klemme ut hudormer og kviser med fingrene, men spør du en hvilken som helst hudpleier vil du raskt forstå hvorfor det er en dårlig ide. Du risikerer å føre bakterier fra fingrene ned i porene, som igjen fører til en økning av kviser. I tillegg risikerer du varige arr etter neglene dine mens du prøver å klemme ut kviser og hudormer.Unngå å klemme ut kviser med fingrene - Det kan gi kviseutbrudd


Hva gjør jeg når uhellet først er ute? (Kvisekrise!)
Det å bli kvitt kviser er en prosess som krever jevnlig ansiktsrens og vedlikehold fra din side, men om du nå først står der foran et viktig møte eller en tur ut og du har en diger kvise på nesen eller stor kvise i pannen finnes det fine kriseløsninger: Dekkstift eller Concealer til å skjule kviser med! Dette er også noe vi selger her på Rensemaske.no, men først og fremst fokuserer vi på å heller bli kvitt hovedårsaken til kviser: Tette porer og hudormer.


Bli kvitt kviseproblemer ved roten - Bokstavelig talt
Du har kanskje forsøkt mange ulike produkter mot kviser og fet hud, bare for å oppleve at du heller har fått svært tørr hud som flasser i stedet. Mange renseprodukter mot kviser inneholder mye alkohol som tørker ut huden, for på den måten forsøke å gi deg mindre fet hud. Dessverre er effekten ofte motsatt - huden reagerer med å produsere enda mer oljer for å unngå å tørke ut, noe som gir deg ytterligere fet hud med enda mer kviser, samtidig som du også kan oppleve blandingshud med både tørr og uren hud på en gang.

"Her hos Rensemasker.no har vi forsøkt mange ulike typer renseprodukter mot fet og uren hud, i jakten på det som fungerer best. Det kan variere noe fra person til person hva som er mest effektivt, men de aller fleste vil merke en gradvis minking av kviser ved å heller fokusere på å unngå tilstoppede porer og hudormer - FØR de rekker å utvikle seg til kviser."


Shills Black Mask - Peel off mask mot kviser og hudormerRensemasker mot hudormer
De fleste renseprodukter og rensemasker mot hudorm jobber kun i overflaten av huden ved f.eks å peele bort døde hudceller og dermed få med toppen av hudormene i samme slengen. Dette kan fungere til en viss grad, men du vil fortsatt ha mange porer som er tilstoppet i dybden. Våre rensemasker her på Rensemasker.no fungerer på en annen måte: Ved å smøre på et lag med en av våre rensemasker vil denne feste seg til toppen av hudormene og rett og slett dra dem med opp med hele roten når du etterpå drar av rensemasken forsiktig i flak. Dette gjør ikke vondt, betydelig mindre enn å rive av et plaster, men du vil kunne kjenne at det svir littegrann, nettopp fordi talgproppene dras opp fra dine tilstoppede porer.Fornøyd med vår rensemaske mot kviser og hudormer eller få pengene tilbake


Er dette renseprodukter som faktisk fungerer?
Ja, en av grunnene til at disse Asiatiske rensemaskene er blitt så enormt populære over hele verden er at du faktisk vil kunne se hele "skogen" av små hudormer som har festet seg til din avrevne rensemaske! Et produkt som holder akkurat hva det lover. Det er også derfor vi ikke nøler med å tilby våre kunder 100% Fornøyd-Garanti: Blir du ikke kvitt dine hudormer med våre rensemasker får du pengene tilbake! I tillegg gir vi deg også Gratis Frakt på alle bestillinger.


Slik kan du fjerne hudormer med Shills Black Mask mot kviser og uren hud

Lyst til å prøve selv hvor effektive våre rensemasker mot kviser og hudormer er?

Få vakker hud ved å bli kvitt hudormer og dermed også kviser

Fordeler ved å bestille fra Rensemaske.no:

* Bli kvitt hudormer
* bli kvitt kviser
* Bli kvitt fet hud
* Gratis Frakt
* Fornøyd eller pengene tilbake!

Se våre effektive renseprodukter mot uren hud, kviser og hudormer


 

 

Fornøyd med vår rensemaske mot kviser og hudormer eller få pengene tilbake 

Back to Top